Dania główne

45. grillowana pierś z kurczaka (200g)

podawana z frytowanymi ziołowymi ziemniaczkami, zasmażanymi kolorowymi warzywami i sosem

Cena: 26 zł

46. żeberka (300g)

w pikantnym sosie cynamonowo-miodowym z frytkami, kolbą kukurydzy i miksem sałat

Cena: 31 zł

47. kotlet schabowy (250g)

smażony na smalcu w chrupiącej panierce, podawany z salsą el paso z frytowanymi ziemniaczkami i miksem sałat

Cena: 28 zł

48. pikantne krewetki tygrysie (10 sztuk)

w sosie na bazie białego wina, podawane na gorącym żeliwnym półmisku z pieczywem

Cena: 48 zł

49. krewetki tygrysie (10 szt)

na żeliwnym półmisku, zapiekane na kiełbasie chorizo z serem pleśniowym, podawane z chrupiącą grzanką i sałatką

Cena: 51 zł